Dreamzound is ontstaan vanuit passie voor beter geluid en beeld. Met zo’n 30 jaar ervaring in beeld en geluid advies en verkoop kunnen wij steunen op een ruime ervaring en kennis.

In mei van 2020 hebben wij besloten om die kennis en ervaring te gieten in een winkel waar we klanten kunnen voorzien van de betere audio en video producten. Een goed gedegen advies, thuisbezoek indien gewenst, en een goede service zijn voor ons de normaalste zaak. Wij werken zowel projectmatig, bijvoorbeeld voor het bouwen van een TV-wand of een dedicated thuisbioscoop, als ook voor de verkoop van losse audio en video producten. Klein of groot u kunt voor alles terecht bij Dreamzound.

Wij werken alleen met de merken waar wij volledig achter staan, die dezelfde filesofie hebben als Dreamzound; kwaliteit, top-service en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

Dreamzound is een van de eerste AV-winkels in Nederland die samen werkt met een interieur specaalzaak. Op deze wijze integreren wij Audio/Video naadloos in een prachtig mooi interieur. Dat is ook de reden dat u onze showroom vindt in de winkel van Styling by Melissa (www.stylingbymelissa.nl) zodat u kunt zien en ervaren hoe mooi beeld en geluid op kan gaan in een mooi interieur.

U bent van harte welkom in onze showroom of maak een afspraak (kan ook ‘savonds) bij ons in de winkel of bij u thuis.

Met vriendelijke groet,

Het team van Dreamzound

Paul Burgers

Eigenaar

Paul Burgers
Eigenaar Dreamzound

U vindt Dreamzound aan de:

Teylersstraat 7

7581AH LOSSER

Tel 06-39459044

 

Openingstijden:

Ma.  Gesloten

Di : 10:00 – 18:00

Wo: 10:00 – 18:00

Do: 10:00 – 18:00

Vr: 10:00 – 18:00

Za: 10:00 – 17:00